Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta Eskişehirspor ve Yunusemrespor ile birlikte mücadele veren yıllar sonra Bölgesel Amatör Lig’e geri dönen Eskişehir Demirspor’da işler yolunda gitmiyor.

Ligde geride kalan 4 maçlık seri sonunda puansız tek takım hüviyetindeki Demirspor’un özellikle hakemlerden yana oldukça sıkıntılı bir süreçle karşı karşıya kalmış görünüyor.

Eskişehir Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Hünerlier, “Demirspor camiası büyük bir camiadır. Ne var ki, yönetim olarak maddi çıkmazın içindeyiz. Eskişehir’de Demirspor adı yaşamalıdır. Zor şartlar altında Bölgesel Amatör Lig’de takımımızı tutmak için çaba harcıyoruz. Ancak yaşanan tüm bu tabloya rağmen Eskişehir’i temsil etmemize rağmen üvey evlat muamelesi görmekteyiz. EASKF yönetimi bizlere daha çok destek sağlamalıdır. Bu maddi açıdan değil her konuda sahip çıkmalıdır. Yunusemrespor’a sağlanan harcamalar Demirspor adına da harcanabilir. Herkes şunu unutmasın Eskişehir Demirspor camiası bu şehrin takımıdır” dedi.

Ligde 4.haftayı geride bıraktıklarını ve bu sezon oynadıkları maçlarda hakemleri aşamadıklarına dikkat çeken Başkan Hünerlier, “Sanki hakemler bizi bitirmek adına sahaya çıkıyor. Geçen hafta yaşadığımız hakem faciasını herkes gördü. Genç bir kadro ile bu liglerde mücadele veriyoruz. Ama hakemleri aşmakta zorlanıyoruz. Maçlarımıza bakıldığında Eskişehirspor maçı hariç oynadığımız 4 maçı da aynı skorlarla 2-1 kaybettik” dedi.

Kaynak: Spor Servisi