Teknik Asbaşkanı Berkay Çifter, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. transferleri Ağustos ayına kadar tamamlamak istediklerini belirten Çifter, “Yönetim olarak geldiğimiz ilk günden itibaren çok çalışıyoruz. Transferler için de sormadan araştırmadan oyuncu almadık almayacağız da” dedi. Şu ana kadar 7 isme imza attıran Eskişehirspor’da oyuncularla görüşmeler sürüyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan yönetim nokta atışı isimler üzerinde çalışıyor. Savaşan, mücadele eden ve şampiyonluğa oynayan bir takım kurma niyetinde olan yönetim doğru isimleri Eskişehirspor’a getirme niyetinde.

Federasyonun açıklamasını bekliyoruz

 Eskişehirspor’da Teknik Asbaşkanı Berkay Çifter, “Takımda kalması istenen Erdin Üzer ile birlikte 6 oyuncuya imza attırdık. Transferlerimiz sürecek. Listemizde bir çok oyuncu var. Kanat oyuncular ile görüşmelerimiz sürüyor. 1 Ağustos’a kadar transferi bitirmek istiyoruz. Yaş kontenjanı bizim için de çok önemli. Ona göre transferler yapacağız. Federasyonun bu konuda açıklama yapmasını bekliyoruz. Aslında sadece biz değil tüm BAL takımları beklemede” dedi.

Karakter ve performans sürekliliği önemli

Çifter “Yönetim olarak geldiğimiz ilk günden itibaren çok çalışıyoruz. Transferler için de sormadan araştırmadan oyuncu almadık almayacağız da. Takıma aldığımız oyuncularda bizim için en önemli iki detay futbolcunun karakteri ve geçmiş sezonlardaki performansının sürekliliği. Bulunduğumuz lig açısından mücadele eden bir takım kurmak zorundayız. Kuracağımız takım da 90 dakika boyunca sahanın her noktasına ayak basabilecek bir kapasitede olması için çalışıyoruz. Herkes rahat olsun, yeni sezonda koşan mücadele eden ve terinin son damlasına kadar savaşacak bir Eskişehirspor izleyecek” diyerek yeni sezon için umut verdi.

Kaynak: Spor Servisi