CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Dr. Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tolga Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CHP’li Milletvekilleri şehrin yeni Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz’a görevinde başarılar dilerken, İstanbul Ümraniye’de görevi başında şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz için baş sağlığı mesajlarını da iletti. 

“Eskişehir güvenli şehir olmaya devam edecek”

Ziyarette hem CHP’li Çakırözer, Süllü ve Arslan hem de İl Emniyet Müdürü Yılmaz, Eskişehir’in bugüne kadar koruduğu güvenli şehir olma özelliğini bundan sonra da korumaya devam edeceğine olan inançlarını dile getirdiler. 

CHP Milletvekilleri emniyet güçlerinin Türkiye’nin dört bir yanında asayişin sağlanması ve demokratik düzenin korunması için büyük öneme sahip olduğuna dikkat çekerken, “Emniyet güçlerimiz Eskişehir’imizde ve şehirlerimizde asayişin sağlanması ve demokratik hukuk devletinin korunması için büyük öneme sahip. Özveriyle görevlerini yerine getiren tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” mesajlarını verdi. 

Muhabir: Fatih Arduç