2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig şampiyonu olarak TFF 3. Lig’e yükselmeyi başaran Anadolu Üniversitesispor takımı yaptığı transferlerle sezonun ilk iki haftasında peşpeşe gelen iki galibiyetle herkesin dikkatini çekmişti.

Teknik Direktör Sertaç Gezer yönetiminde oluşturulan kadronun bir türlü istediği sonuçlara imza atamaması camiada şaşkınlık yaratıyor.

Mavi beyazlılar sezona deplasmanda Sapanca Gençlikspor ve ardından ilk profesyonel lige çıktıkları taraftarlarıyla buluştuğu maçta Eynesil Belediyespor’u aynı skorlarla iki maçta da 1-0’lık galibiyetlerle 6 puana ulaşmıştı.

Anadolu, daha sonra çıktığı son 5 maçta Amasyaspor’a 1-0, Batman Petrolspor’a 3-0 ve son maçta Ergene Velimeşespor’a 1-0 kaybetti. Mavi beyazlılar Turgutluspor golsüz ve Pazarspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan çıkarmıştı.

Şimdi gözünü Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Silifke Belediyespor maçına çeviren temsilcimiz galibiyet hasretini dindirebilmek için bu maçın hazırlıklarına start vermiş oldu.

Cumartesi günü ESOGÜ Stadyumu’nda saat 14.00 da başlayacak karşılaşmadan galibiyet alarak tekrar bir hava yakalamak isteyen mavi beyazlılar zorlu maç öncesinde Eskişehirli futbolseverleri maça bekliyor.

Kaynak: Spor Servisi