Genç bir kadroyla yola devam ediyoruz

Berberoğlu çalışmaları hakkında şu açıklamalarda bulundu, “Geçen seneki kadrodan üç kişiyi kadroda tuttuk, diğer arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Genç bir kadroyla yola devam edeceğiz, bu seneki hedefimiz ise play-off. Geçtiğimiz Perşembe çalışmalarımıza başladık. Haftada dört idman yapacağız ligler başlayana kadar. Daha sonra üçe indireceğiz. Hedefimiz play-off ve Ufuk Cıbırlar hocamızla anlaştık”

Oyuncularımız ve Sivrihisar halkı heyecanlı 

Berberoğlu şöyle devam etti, “Ufuk hocamızla yeni sezon için anlaştık ve çalışmalarımıza başladık. Oyuncularımızın hepsi şu an çok heyecanlı. Hepsi istekli, bir an önce ligin başlamasını bekliyorlar. Biz geçen sene süper amatörde ilk defa mücadele ettiğimiz için tabi bu lige yabancıydık. Ama küçük bir bütçeyle iyi bir ses getirdik, büyük takımlara kafa tuttuk. Halk tabi bunu sahiplendi, şu an halk, ‘takım nasıl, bu seneki hedefimiz neler’ gibi sorular soruyor. Biz de tabi onlara sahada mücadelemizi vereceğimizi söylüyoruz. Tüm ilçe, takımı bekliyor. Sağ olsun belediye başkanımız da bize bu konuda destek veriyor” 

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’nin takıma destek olduğunu kaydeden Berberoğlu, “Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’nin kesinlikle destekleri oldu ve bundan sonra da olacağını söyledi. Onun doğrultusunda zaten biz çalışmalarımıza başladık. Bütün arkadaşların hepsi ile anlaştık söz kestik ve yeni sezona hazırlanıyoruz. Habil Başkan bize destek verdi ve bundan sonra da destek vereceğinin sözünü de verdi” şeklinde konuştu. 

Berberoğlu son olarak ise, “Hedeflerimiz sahada mücadele etmek, Türk milleti olarak skora odaklıyız, skor da önemli ama biz sahada 90 dakika boyunca Sivrihisar Belediyespor armasını temsil etmek istiyoruz. Amacımız tabi ki de bir üst lig” dedi. 
 

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı