Eskişehir Demirspor – Geredespor maçı sonrasında futboldan uzak bir karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yasin Söğüt, hakem atamalarına yönelik tepki gösterdi.

Demirspor Teknik Direktörü Yasin Söğüt ESTV’ye mikrofonlarına yaptığı değerlendirmede, “Hakem olayında çok net ve basit bir olay var. Sen Gerede takımı ile oynuyorsun ama Sakarya bölgesinden hakem gönderiyorlar” dedi. Teknik patron Yasin Söğüt şu açıklamaları yaptı:

Eskişehirliler baskı oluşturmalı

Bununla ilgili ne bir takip var ne de şehirden bir baskı var. Bugün hakemle alakalı çok büyük olaylar var. Bugün belki de Allah korusun bir oyuncumuz hayatını kaybedebilirdi. Burada önemli olan şu şehir olarak takım fark etmeksizin bizim artık bir lobi oluşturmamız gerekiyor. Bir baskı unsuru olmamız gerekiyor. Her şey oldu bitti değil. Bu şehir için bir şeyler yapacaksak hep beraber yapmamız lazım. Bugün hakem olayına siz de şahit oldunuz. Şunu söylemek istiyorum böyle bir maça aynı bölge hakemi gönderilmez. Tekrar ediyorum bu konuyla ilgili Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehir takımlarının bir baskı oluşturması gerekiyor. Genel olarak bir lobinin oluşması gerekiyor. Böyle gelen giden istediği davrandığı zaman olmuyor.

Gökmen bir şey hatırlamıyor

Atakan’ın kaşında çok derin bir yarık var hastanede şu an kendisi. Gökmen’in bilinci yarı açık durumda. Hiçbir şey hatırlamıyor. Bunun devamı da var bu çocuk nasıl devam edecek? İlk haftadan beri bir sürü talihsizlikler yaşıyoruz. Eskişehirspor maçı ile başladı bu durum 4 ay Hüseyin Buğra Cesur yok şimdi bu oyuncularımızı kaybettik. Zaten genç bir kadroyuz ve kadromuz dar. Bu kadar kısıtlı bir ortam içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Sahada cesur oynadık

Oyun olarak başladığımızdan beri iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bugün hücumda geri kalan 2 haftaya göre daha etkiliydik. Golü yedik reaksiyon gösterip golü bulduk. 2. golü bulabilecek pozisyonlarımız vardı. Bugün daha cesur oynadık. Fakat yine bu pozisyonları sonuca yansıtamıyoruz. Puan ve puanlar alamıyoruz ve bu bizim şu andaki problemimiz. 3 hafta oldu 0 puandayız. Biz kendi içimizde kendimizle ilgili değerlendirmeyi yaparak bir karar alacağız artık.”

Kaynak: Spor Servisi