Başkan Ulusoy, "Türk futbolunun Eskişehir'deki bir parçası olarak, barış ve kardeşlik duygularıyla futbola coşku katarak futbolseverlere güzel maçlar izletmek ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora yöneltmek olacaktır. Batıkent Spor Kulübü olarak bize düşen görev, dünyanın, Türkiye'nin ve Eskişehir'in en sevilen oyununun şehrimizde en güzel yerlere gelmesi için mücadele etmektir" dedi.

Kulübün teknik direktörü Sefa Karaahmetoğlu liderliğinde şampiyonluklar yaşamaya devam etmek istediklerini vurgulayan Ulusoy, "Çıktığımız bu yolda kendimizden emin olarak şampiyonluklara yaşamaya devam etmek istiyoruz. 2024-2025 futbol sezonunda tüm kulüplerimizin, futbolcuların, teknik ekiplerin, hakemlerin ve taraftarların sağlıklı, sakatlıksız, kazasız belasız başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Batıkent Spor Kulübü'nün hedefi, art arda şampiyonluklar yaşayarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek. Başkan Ulusoy, "Eskişehir Tepebaşı Batıkent Spor Kulübü; yönetimi, şehrimizin kıymetli evladı Sefa Karaahmetoğlu hocamız, ekibi ve oyuncuları Eskişehir ve Batıkent Mahallesi halkı ile bir bütün olarak, hepimizin amacı kulübümüzü ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Amacımız Batıkent Spor Kulübü'nü iyi bir yere taşımaktır, hedefimiz Batıkent Spor Kulübü'nü art arda şampiyonluklar yaşayarak Bölgesel Amatör Lig'e taşımaktır" diye konuştu.

Başkan Ulusoy, Batıkent Spor Kulübü'nü hedeflenen Bölgesel Amatör Lig'e taşımak için yönetim, teknik ekip ve oyuncularla birlikte var güçleriyle mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Fatih Arduç