Profesyonel liglerde Eskişehir’in tek temsilcisi olarak dikkat çeken Anadolu Üniversitesi hafta sonu deplasmanda oynayacağı lider Turgutluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Sertaç Gezer yönetiminde bu sezon ligde başarılı olup üst sıraları zorlayacak sonuçlara imza atmak için çaba harcıyor.

Mavi beyazlı ekibimizde ciddi eksik bulunmazken takım Turgutlu’dan mutlaka puan yada puanlarla dönerek üst sıralardan gerilemek istemiyor.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı’da takımın hazırlıklarını sürdürdüğü Turgutluspor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek hem teknik ekibe hem de futbolculara moral verdi.

Takım içindeki disiplinin geçen sezon olduğu gibi profesyonel liglerde de sürmesinden mutlu olduğunu ifade eden Başkan Özsarı, “Bu sezona fırtına gibi giriş yaptık. Hocamız ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. İnanıyoruz ki bu sezonu en iyi yerde tamamlayıp öncelikli olarak TFF 3. Lig’de kalıcı bir ekip olmanın hesabını yapıyoruz. Ligde 7 puana ulaştık. Turgutluspor bu liglerin en iyi kadrosuna sahip bir ekip. Bunun bilinciyle sahaya çıkıp öncelikli futbolumuzu ortaya koyarak 90 dakika sonunda sahadan mutlu şekilde ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Spor Servisi