Dün tesislerde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Siyah kırmızılı takımın ilk antrenmanını izleyen Başkan Ulaş Entok ve yöneticiler, sezon sonunda şampiyonluğun gelmesi isteğinde bulundu.

Transferde son düzlük

Antrenman esnasında spor basınının sorularını da yanıtlayan Başkan Entok, transferi yüzde 95 oranında bitirdiklerini, kamp esnasında teknik direktör Ergun Ortakcı’nın raporu doğrultusunda transfer yapabileceklerini aktardı.

Nebi Hatipoğlu yardımcı olacak

Eskişehir Yeni Atatürk Stadının yeni sezonda Eskişehirspor’a tahsisi konusunda sorunlar yaşandığı, borçlar nedeniyle stadyumun verilmemesinin gündemde olduğu sorusuna cevap veren Entok, “Gençlik Spor İl Müdürümüzle görüştük. Ufak tefek pürüzler var. Geçmişten günümüze gelen stadyumun kira borçları var. bu konuyla ilgili Milletvekilimiz ve eski başkanlarımızdan Nebi Hatipoğlu yardımcı olacak” dedi.

Eski borçlar yüzünden ise icralar gelmeye devam ediyor

Forma ve reklam sponsorluğu gelirleri yüzünden de bu paralara haciz işlemi uygulanmak istendiğini, kulübe her gün icraların gelmeye devam ettiğini de aktaran Başkan Entok, “Alacaklılar boş durmuyor. Yönetim olarak SGK ve vergi borçları, personel maaşlarını düzenli ödemeye çalışıyoruz. Eski borçlar yüzünden ise icralar gelmeye devam ediyor. Eski borçlar konusunda şimdilik yapacak bir şey yok. Bizim için her kuruş önemli ve sokağa atacak bir liramız yok” dedi.

Sorunları çözmeye çalışıyoruz

Alacaklıların boş durmadığını belirten Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, “Stadyumun tahsisi konusunda Eskişehirspor’da sıkıntılar var. Kulübe icralar geliyor. Sorunları çözmeye çalışıyoruz” dedi.
 

Muhabir: Fatih Arduç