Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, kadın meclis üyeleri Fikriye Güven Zaptiye, Güler Ezgi Doğan Turan, Zehra Zeydan, Sibel Yeşildal, Nurcan Alkan, İnci Şentuna, Nazan Erşahin, Cahide Tetik, Figen Kahya, Feyza Yalçın ve Gönül Eryılmaz ile birlikte Han ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. 

İlçe girişinde Han ilçe sakinleri tarafından lavanta çiçekleriyle karşılanan Başkan Ünlüce’nin ilk adresi CHP Han İlçe Başkanlığı binası oldu. Burada İlçe Başkanı Bahri Yılmaz ve partililerle bir araya gelen Başkan Ünlüce, daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Esnafın ve Han ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Ünlüce, Han’ın Eli Kadın Kooperatifi’nde kadınlarla buluştu. Kooperatifin ilçedeki sosyal hayata renk kattığını ifade eden Başkan Ünlüce, “Han ilçemiz en kadim ilçelerimizden bir tanesi. Çok önemli kültürel miraslara sahip. 12 kırsal ilçemizde de Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Han ilçemizin gelişmesi için ilçemize birçok hizmeti getirdik. Hizmetlerimiz bundan sonra da katlanarak artacak.” dedi. 

Daha sonra Başkan Ünlüce ve kadın meclis üyeleri, Han Belediye Başkanı Bekir Belceli’yi ziyaret ettiler. Ünlüce, Belceli’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Kadın meclis üyelerimizle Han’a gelerek burada neler yapabiliriz yerinde görmek istedik. Kadınların şefkatiyle ve anaçlığıyla ilçelerimizdeki istek ve talepleri birebir dinledik ve hepsini tek tek not aldık.” ifadelerini kullandı. 

Başkan Belceli de yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek Başkan Ünlüce’ye ve kadın meclis üyelerine yaptıkları ziyaret nedeniyle teşekkür etti. 

Han merkezinden yapılan ziyaretlerinden ardından Kayı Mahallesine giden Başkan Ünlüce ve kadın meclis üyeleri, vatandaşlar mahalle meydanında buluştu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Ünlüce ve meclis üyeleri, görüş alışverişinde bulundu.

Han1Han2Han3

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı