2023-2024 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele veren ve sezona şampiyonluk parolasıyla giren Eskişehirspor açısından uzun lig maratonu bu hafta Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Sincan Belediyespor önünde start alacak.

İç sahada iki galibiyet

Siyah kırmızılı takım Eskişehir’in diğer iki ekibi Demirspor’u 2-0, Yunusemrespor’u 2-1 ile geçerek liderlik koltuğuna averajla yükselmesi sevinçle karşılandı.

Eskişehirspor açısından 5 Kasım Pazar günü oynanacak olan Sincan Belediyespor maçını herkes sabırsızlıkla bekliyor. Sezonun ilk yarısında 2023 yılı itibariyle oynanacak olan 12 maç sonunda devreyi lider tamamlayıp 2024’e şampiyonluğun en güçlü camiası olma yolunda atılacak adımlar herkes açısından büyük önem taşıyor.

Bu başka bir sınav

Yapılan transferlerin ligi bilen oyuncu grubunun ve teknik ekibinin ilk sınavı Pazar günü verecek. Ligde zirveye oynayan ekipler arasında gösterilen Sincan Belediye önünde gelecek olan üç puan önümüzdeki haftalar için umut olacak. Atatürk Stadı’nda ilk 4 maçta hedeflenen 12 puanlık seriyi tamamlamak açısından bu karşılaşmadan alınacak üç puanla hedefe kilitlenmiş olunacak. Teknik Direktör İbrahim Baş ve ekibi oyuncu grubunu iyi analiz ederek Sincan Belediyespor önünde sahaya süreceği 11 merakla takip ediliyor.

Kaynak: Spor Servisi