Antalya’ya tatil için gelip koy koy gezerek maviliklere doyduğunuz ve biraz da şehir merkezinde AVM gezerek güneş kreminizi yenilemek mi istiyorsunuz? Erasta AVM’ye uğrayarak alışverişinizi yapabilirsiniz.  

Denize kuma güneşe ara vermek ve biraz eğlenmek istiyorsanız sadece Antalya’da bulunan Ters Ev’e giderek birbirinden ters fotoğraflar çekilerek sosyal medya hesaplarınızı coşturabilirsiniz.

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra Türkiye’de ilk ve hala tek olan Selfie Park’a giderek tüm yakınlarınızı kıskandıracak harika fotoğraflar çekilerek muhteşem bir deneyim edinebilirsiniz.

Antalya’ya gidip Kaleiçi’ne gitmemek olmaz. Tarihin tüm benliğiyle yıllardır orada durduğu ve ruhunun hiçbir zaman değişmediği Kaleiçi, Antalya’nın simgesel bölgelerindendir. Hem gündüz hem akşam saatlerinde gidebilirsiniz. Tarihi içinize çekip duvarlarına dokunmak için bahane aramanıza gerek yok. Akşam denizden çıktıktan sonra tüm gün sıcakta kavrulmanın ardından çarşı pazar gezip soğuk bir şeyler mi içmek isterseniz de Kaleiçi civarlarındaki mekanlar denemeye değer.

Antalya’da sonuna yaklaştığınız tatilinizden hatıra bırakmak istiyorsanız ve magnet dışında bir şeyler arıyorsanız, yörük kültürünün izler bıraktığı Antalya’da alabileceğiniz en iyi hatıra yörük halısıdır. Otantik görünüme sahip halılar evinize, ofisinize çok yakışacak ve size her baktığınızda Antalya’da geçirdiğiniz muhteşem tatilinizi hatırlatacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi