Anadolu Üniversitesi sporcuları gittikleri turnuvalardan madalya ve kupalarla dönerek Anadolu Üniversitesini gururlandırdı. Bireysel sporlarda Anadolu Üniversitesi öğrencileri toplamda 5 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı. Takım bazlı değerlendirmelerde ise Anadolu Üniversiteli sporcular 2 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Türkiye ikinciliği ve 1 Türkiye üçüncülüğü ile toplamda 5 kupa kazandı.

Anadolu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal sadece Geleneksel Spor Turnuvası değil, bu yıl boyunca bireysel ve takım sporlarında da üniversitemizi temsil eden öğrenci ve personelini, elde ettiği başarılarla gurur kaynağı olduğunu belirterek şu sözlere yer verdi;

“Üniversitemiz öğrenci ve personeli bu yıl da sayısız spor etkinliği ile dolu bir yıl geçirdi. 1000’den fazla öğrenci ve personelimizin katıldığı, yaklaşık bir aydır devam eden 38. Geleneksel Spor Turnuvamızı rekor sayıda müsabakayla başarı ile tamamladık. Başta TÜSF tarafından düzenlenen organizasyonlar olmak üzere bireysel ve takım sporlarında üniversitemizi temsil eden öğrenci ve personelimiz, sayısız müsabakaya katılarak bu yıl elde ettikleri başarılarla bizleri yine gururlandırdı”

Muhabir: Fatih Arduç