AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Eskişehir’de yaptığı konuşmada, “Yaklaşan yerel seçimlerin heyecanını duyuyoruz yüreğimizde. Eskişehir’e varalım dedik, varalım görelim Eskişehir ne alemde, geldik gördük ki Eskişehir heyecanlı. İstiyoruz ki bu şehir çok daha güzelini yaşasın. Kimseyi öteki kılmayan, öteye itmeyen, herkese kucak açan, herkesin nefes alabileceği bir siyasi hareket şu şehri abat etsin. Biz gönlümüzün attığı bu şehirde 31 Mart’ta inanıyoruz ki başta merkez ilçelerimiz olmak üzere Büyükşehir’imizde inşallah Cumhur İttifakı olarak bu hizmet hareketini yukarıları taşıyacağız. Özlemle heyecanla bekliyoruz. Bu şehrin sokaklarında dolaşırken neyi eksik görüyorsak yüreğimiz burkuluyor. Daha iyisini hak eden bu şehirde AK Parti, Cumhur İttifakı bayrağı dalgalansın. Biz binaları açarken arkadaşlarımız bu binalarda otursunlar siyaset yapsınlar diye değil, o binaların içinde konuşulan şeydir kıymetli olan. O binalarda ‘acaba bu şehre daha iyi nasıl hizmet edebiliriz’ bunun planını programını yapsınlar, hanelere gitsinler, gönüllere misafir olsunlar ve bu hizmet bayrağını yukarı taşımanın mücadelesini versinler. Eskişehir bunu hak ediyor. Ben 31 Mart’ta müjde alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanımız en kısa zamanda Eskişehir’e gelecek”

Kandemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiği konuşmasında, “Cumhurbaşkanımıza dün arz etmiştim bugün Eskişehir’de olacağız diye. O da büyük bir hasretle, ‘Biz de en kısa zamanda geleceğiz’ demişti. İnanıyorum ki kampanya başlamadan inşallah biz buraya gelmiş oluruz. Onun da selamlarını iletmiş olayım” 

“31 Mart’ta yeniden Odunpazarı”

Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, “Daha iyi hizmet etmek adına Odunpazarı İlçe Başkanlığı binamızın açılındayız. İnşallah güçlü teşkilat yapımızla 31 Mart’ta Eskişehir’de yeniden Odunpazarı diyoruz” şeklinde konuştu. 

“Kayıp yılları geri kazanma imkanı var”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ise yerel seçimlere dikkat çekerek, “Önümüzde bir yerel seçim var. Ulusal kalkınmada, milli kalkınmada hakikaten kimsenin hayal edemediği birçok projeyi bugün Türkiye’de Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hayata geçirdik. Eskişehir de bunlardan nasiplendi. Keşke dediğimiz bazı hizmet alanları da olmadı değil. Orada da yetki ve sorumluluk belediyelerde. Şimdi önümüzde bunu telafi etme, kayıp yılları geri kazanma imkanı var. Teşkilatımız daha önce olduğu gibi gece gündüz birlikte çalışarak AK belediyeciliği Eskişehir’de de, bugüne kadar elde edemediğimiz yerlerde de gösterme imkanına kavuşacağız” diye konuştu. 

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demirel, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri; Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan, Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer ve partililer katılım gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi