AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan'ın, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 31 maçlık tarihi galibiyet serisini ve Belçika'ya karşı kazandığı maçı sosyal medyadan kutladığı paylaşımında oyuncuların bacaklarının sansürlenmiş fotoğrafına yer vermesi tepki topladı. 

117 günde üç kupaya neden sansür uygulandı?

Filenin Sultanları; 117 günde Milletler Ligi maçlarını Ankara (Türkiye), Hong Kong (Çin), Bangkok (Tayland) ve Arlington'da (ABD); Avrupa Şampiyonası maçlarını Düsseldorf (Almanya) ve Brüksel'de (Belçika); olimpiyat eleme maçlarını ise Tokyo'da (Japonya) oynadı. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı üç kıtada altı ülke dolaşıp üç kupa kazandı. Takımın 2024 Paris Olimpiyatları'na katılma hakkı kazanması ülkemize büyük gurur yaşattı. 

Gürcan’ın sansürlü paylaşımına tepki büyüyor

Milli kadın voleybolcuların bu başarısını tebrik eden Gürcan, takımda yer alan isimlerin bacaklarını buzlayıp sosyal medya hesabından paylaştı. Gürcan, büyük tepki çekti. 

Avrupa şampiyonuluğu kutlamasında da aynısını yapmış

Gürcan’ın daha önce de Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı 3-2 yendiği maçın ardından da kadın oyuncuların fotoğrafını buzlayıp paylaştığı ortaya çıktı. 

Kaynak: Haber Merkezi