Ünalır istifası ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Değerli dava ve yol arkadaşlarım, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 13.01.2021 tarihinde üstlendiğim AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden Büyükşehir ve Odunpazarı Meclis Üyeliğimden dolayı bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

Göreve başladığım günden bugüne Kadın Kolları teşkilatımızla siyasi bir görevden öte dava anlayışı ve inancı ile çalışmaya gayret ettik. Hepimiz biliyoruz ki insanlar geçici, dava bakidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüyen bu AK hareket, ülkemize, milletimize ve insanlığa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük hizmetler yapacaktır. Buna gönülden inanıyorum.

Bugüne kadar birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerime, İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Mahalle Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine fedakârca gece gündüz demeden çalışmalarından dolayı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımıza ve MKYK Üyelerimize, İl Koordinatörümüze, İl Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, il, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve AK Parti teşkilatımızın her bir ferdine desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım. En büyük teşekkürü ise davamızın lideri, dünya mazlumlarının umudu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a arz etmek isterim.

Bu kutlu dava da her daim heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğim.

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı