Tepebaşı Belediyesi, Arçelik’in katkılarıyla kurulan ekranda Eskişehirliler milli maçı coşkuyla izledi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’nun son maçında Ay Yıldızlılar, Çekya ile karşılaştı. EURO 2024 heyecanını birlikte yaşamak isteyen yaklaşık 4 bin Eskişehirli, Tepebaşı Belediyesi’nin Arçelik’in desteğiyle ETİ Caddesi kum sahaya kurduğu dev ekranda buluştu. A Millî Takımımız, Çekya’yı 2-1 yenerek F Grubu’nu ikinci sırada tamamladı ve diğer maçların sonucuna bakılmaksızın son 16 turuna yükselerek büyük bir sevinç yaşattı. Gollerimizi 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 90+4. dakikada Cenk Tosun attı. Açık havada kurulan ekranda maçı izleyen Eskişehirliler, goller ve galibiyetle büyük bir mutluluk yaşadı.

Maçı büyük bir heyecanla takip eden Eskişehirliler, bu organizasyonu düzenleyen Tepebaşı Belediyesi ve Arçelik yetkililerine teşekkürlerini sundu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda milli takıma başarılar dileyerek, “Tüm Türkiye olarak A Milli Futbol Takımımızın yanındayız ve 'Bizim çocuklar' ile gurur duyuyoruz. Onlar bize büyük bir sevinç yaşattı. Çekya’yı 2-1 yenen A Milli takımımızı tebrik ediyorum. Bir sonraki turda 'Bizim çocuklar’a' başarılar diliyorum” dedi.

Maç Detay-1
 

Muhabir: Beste Temel