“Galibiyeti kaçırdık”
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Oktay Arıkan, Manavgat karşısında galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını ifade etti. “Oyuncularım sahada inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. İlk yarıyı en azından beraberlikle kapatma planımız vardı, ancak ofsayt olduğunu düşündüğümüz bir pozisyonda kalemizde golü gördük ve devreye 1-0 geride girdik” dedi.
Maçın kırılma anları
İkinci yarıda taktiksel değişiklikler yaparak rakibe karşı daha kontrollü oynadıklarını belirten Arıkan, “Özellikle 45 ile 70. dakikalar arasında sahada harika bir futbol sergiledik. Üst üste net fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik. Maç bu şekilde bitecek derken, 90+8’de Egemen’in müthiş golüyle beraberliği sağladık” ifadelerini kullandı.
Eskişehirspor’a mesaj: “biz üzerimize düşeni yaptık”
Sezon başından beri Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ettiklerini belirten Arıkan, “Bu şehrin çocuklarına güvenildiğinde neler başarabileceklerini gösterdik. Biz, Eskişehirli oyuncularımızla ligde kalma mücadelesi veriyoruz ve bunu başarmak istiyoruz. Artık Eskişehirspor’un da üzerine düşeni yapıp şampiyonluğa ulaşmasını bekliyoruz” diyerek şehrin futbol tutkunlarına mesaj verdi. 2 Eylül Spor’un bu kritik puanı, Eskişehirspor’un şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden biri olan Manavgat Belediyespor’a darbe vururken, Eskişehir futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.