Yaz kayıtları başladı

Yüreğinde futbol ateşi yanan 5 ila 15 yaş arasındaki çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmesine imkân sağlayan 2 Eylül Spor Kulübü Futbol Akademisi yaz okulu kayıtları başladı. 2 Eylül Spor Kulübü Futbol Akademisi’ne kaydolan genç sporcularımız, profesyonel antrenörler eşliğinde futbolun inceliklerini öğrenmekle kalmayıp yeteneklerini de en üst seviyelere çıkarma, sosyalleşme, sporla bağ kurma gibi çeşitli imkânlara da kavuşacaklar.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim.” özdeyişini kendilerine motto edinen 2 Eylül Spor Kulübü Futbol Akademisi, genç sporcularımızın saf yeteneklerini ortaya çıkarmanın dışında disiplinli bir şekilde çalışmayı, rakibe saygılı olmayı, Fair Play ruhunu ve iyi bir insan iyi bir sporcu olmak için ihtiyaç duyduğu her alanda kendini geliştirme imkanına sahip olacak.

Herkese örnek olacak sporcular yetiştiriliyor

2 Eylül Futbol Akademisi futbol yaz okulu yalnızca yaz aylarında gençlerimizin spor yapmasını sağlamıyor aynı zamanda futbol akademisinin onlara sunduğu imkânları sonuna kadar kullanan ve kendini geliştiren, altyapısından yetiştirdiği sporcularına elit kategoride ve A Takım’da oynama şansı da sunuyor.

Kısacası 2 Eylül Spor Kulübü kurduğu bu futbol akademisiyle; yetenekleriyle, disipliniyle, tutum ve davranışlarıyla, söylemleriyle herkese örnek olacak dört dörtlük sporcular yetiştirme amacında.

2 Eylül Spor Kulübü Futbol Akademisi’ne kaydolmak ve detaylı bilgi edinmek isteyenler, 2 Eylül Spor Kulübü Altyapılardan Sorumlu Asbaşkanı Sayın Özkan BİLEN’e 0535 746 5797 telefon numarasından ya da Altyapı Antrenörü Sayın İbrahim UYAR’a 0543 292 7022 telefon numarasından ulaşabilirler.

2Eylülsk-1

Muhabir: Fatih Arduç