Eskişehirspor’da transferin son gününde hareketli saatler yaşandı. Lige genç bir kadroyla giriş yapan siyah-kırmızılı ekip, transfer yasağını geçtiğimiz günlerde kaldırmayı başardı.

Emre Güral geldi

Eskişehirspor’un en çok istediği isim Emre Güral oldu. Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal, Emre’nin reşmen Es Es’li olduğunu açıkladı. Uzun süren çabalar sonucunda transfer tahtasını açmayı başaran Eskişehirspor, takıma takviye yapmak için atağa geçti. Bu kapsamda Eskişehirspor’un Akdeniz temsilcileri Antalyaspor ve Alanyaspor’dan ayrılan Olcan Adın, Emre Güral ve Hasan Ayaroğlu’nun yanı sıra kaleci Cenk Gönen ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Anlaşma yapılan futbolcuların imzalarını atmalarını ardından TFF listesinde yer almaları bekleniyor.

Başakşehir 2 oyuncu

Cemali Sertel’i Başakşehir’e satan Eskişehirspor’un İstanbul temsilcisi ile transfer konusunda ilişkisi devam ediyor. Kulüp yetkililerinden alınan bilgilere göre Başakşehir’in 18-19 yaş grubundan 2 oyuncusunun ligin 2. devresinde Eskişehirspor forması giyeceği öğrenildi. Medipol Başakşehir’den 2 futbolcu  ile anlaşmaya vardı. Harun Kahraman ve Mete Kaan Demir Eskişehirspor ile kiralık anlaşmaya vardı.

Editör: Haber Merkezi