Gün birlik günü

Ve gün Eskişehirspor’a yeni yönetim bulma günü. Yaşanan ekonomik krizler, içinden çıkılamaz hal almasına rağmen bu sezon takımda yer alan genç yeteneklerin ortaya koyduğu inanılmaz enerji ve mücadele sonrasında şehirde kimse Eskişehirspor’a sahip çıkmıyor.

Ortada bulunan ciddi borç nedeniyle kimsenin “adayım” diye ortaya çıkmaması durumun ciddiyetini ortaya koyuyor.

Ünal “Aday değilim”

Eskişehirspor’u sezon başında şampiyonluk umuduyla yola çıkaran ancak gerçekleşen transferlerin tahtanın açılmaması nedeniyle forma giyememiş olmaları sezonun ilk yarısını yine de iyi kapandığına şahit olduk. Kongreye takımı götüren Başkan Halil Ünal’ın geçen hafta yaptığı “Ben aday değilim” sözü sonrasında şimdi ortaya çıkacak isimlere gözler çevrilmiş durumda.

Kim adaysa çıksın!

Şuanda içinde bulunan krizi aşabilmek için güçlü bir yönetimin işbaşına geçmesi gerektiği gerçeği ortada. Ancak kimsenin adaylık konusunda ortaya çıkmaması geleceği de endişeli duruma getiriyor. Bugünkü genel kurulda mutlaka güçlü bir yönetimin oluşabilmesi adına ortak listelerle bu kulübün mutlaka öncelikli olarak transfer tahtasını açarak kadroyu güçlendirmesi gerçeği var.

İsimler çok ama!

Her ne kadar bugünkü kongre öncesinde aday gözükmüyor gibi olsa da Anemon’da yapılacak kongrede salondan ortak bir listenin varlığı olabileceği düşünülüyor. Bu yönde Dündar Ünlü, Sinan Özeçoğlu, Mesut Hoşcan, Aydın Begiter, Nebi Hatipoğlu ve Halil Ünal gibi isimlerin ortak listede yer alabileceği konuşuluyor. Kongrenin ertelenebileceği yönündeki görüşler Eskişehirspor’a zarar verecektir.

Editör: Haber Merkezi