Eskişehirspor’da herkes isyan noktasına geliyor. Taraftarından yönetimine tüm şehir mevcut takım oyuncularının kasti olarak sahada oynamadıklarına dikkat çekiyorlar. 
Bu sezon yaşanan transfer yasağı sonrasında eldeki isimleri kadroda tutmayı başaran ancak aldıkları paranın hakkını veremeyen profesyonel oyuncuların bir şehrin, kentin, futbolla yatıp kalkan koca yürekli insanları bu kadar üzmeye hakkı olup olmadığı tartışılıyor. Oyuncuların paralarını almasına, ödemelerin hesaplarına yatmasına rağmen ne hikmetse bir çaba harcamamaları tepkileri de beraberinde getiriyor. 
Geçen sezonki kadro ile aynı şekilde mücadele veren üç dört ismin dışında tüm oyuncuların birbirlerini tanıyor olmasına rağmen Eskişehirspor’u bir türlü şahlandırmak için el birliği içine girmemeleri dikkat çekiyor. 
Bu saat itibariyle mevcut kadroda yer alan tüm oyuncuların profesyonelliklerinden tüm şehir şüphe eder hale gelmiş durumda. 
Adam gibi, yüreklerini ortaya koyup sahaya çıkmadıkları sürece bu oyuncular tarihe kara bir leke olarak geçeceklerdir. Bu net şekilde ortada. Bariz şekilde hiçbir isim kesinlikle yüreğiyle sahada bir varlık göstermiyor. 
Duygusallık onlar için para demek. Bu saat itibariyle ya adam gibi sahaya çıkıp mücadelelerini vermek zorundalar ya da mevcut yönetim gereğini yaparak alınan bu yenilgilerle birlikte parasını isteyenlere ceza yağdırarak profesyonelliklerinin sona ermesi pahasına Başkan Halil Ünal ve ekibi sert tedbirler almak zorunda. 
Yoksa bırakın süper ligi, play ofları bu takımın ligde kalması bile bu saat itibariyle bir büyük başarı olacak. 
Ama yok bu adamlar sahada oynamayacaksa o zaman yüreksizleri kenara çekip yürekli isimleri sahaya sürmeliyiz. Bunun artık kaçarı yok. Ya çıkıp oynayacaklar ya da futbol tarihinde Eskişehirspor camiasında kara bir leke olarak kalacaklar. 
Editör: Haber Merkezi