Sezon sonunda kiralık olarak geldikleri Başakşehir takımına geriye dönecek olan Cemali ve Mete Kaan formanın hakkını vermek için canla başla mücadele ediyorlar. Bu iki oyuncu Ümraniye maçında da ayakta kalmayı başardılar.

Kulüpten ayrılmak üzere olan isimlerden Mehmet Özcan ise gelecek teklifleri bekliyor. Kesinlikle Eskişehirspor’dan kulübe maddi destek sağlamadan gitmek istemediğini vurgulayan Mehmet Özcan, yönetim ile birlikte hareket ediyor.

Bu oyunculardan Cemali Sertel, bu sezon geride kalan 31 maçın 29’unda forma giydi. Eskişehirspor formasıyla iki kez gol sevinci yaşayan Cemali, camiaya teşekkür ediyor.

Mete Kaan Demir de kiralık olarak son iki sezonda Es Es forması giyiyordu. Bu sezon 17 maçta görev alan Mete Kaan siyah kırmızılı forma ile rakip ağları 4 kez havalandırdı.

Altyapıdan yetişen Mehmet Özcan da bu sezon tam 28 maçta sahada yer aldı. 2016 yılından bu yana siyah kırmızılı formayı terleten Mehmet Özcan uzun bir maç grafiğinin ardından Altay ile oynanan maçta ilk kez gol sevinci yaşamıştı.

Editör: Haber Merkezi