Kendi seralarında yetiştirdikleri rengarenk 80 bine yakın çiçeği Asri Mezarlığı başta olmak üzere 14 ilçe mezarlığında hemşehrileriyle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bayramda da vatandaşların yanında olduğunu gösterdi.

Eskişehir’de havacılık merkezinde unutulmaz bir gün yaşadılar Eskişehir’de havacılık merkezinde unutulmaz bir gün yaşadılar

Ziyaret sizden, çiçekler bizden

Başkan Ünlüce yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Büyükşehir Belediyesi olarak bayramlarda geleneksel hale getirdiğimiz mezarlıklarda çiçek dağıtımımıza katılarak yakınlarının kabrini ziyaret eden hemşehrilerimizle bir araya geldim.

Kendi seralarımızda yetiştirdiğimiz rengarenk 80 bine yakın çiçeği Asri Mezarlığımız başta olmak üzere 14 ilçe mezarlığımızda sizlerle buluşturduk. Hep birlikte sağlıkla huzurla nice bayramlara erişmek ümidiyle tüm hemşehrilerimin bayramını şimdiden kutluyorum. Ziyaret sizden, çiçekler bizden!”

Hemşehriler memnun

Mezarlık ziyaretinde bulunan hemşehriler, Büyükşehir Belediyesi'nin bu anlamlı jestinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Vatandaşlar, "Belediyemizin bu güzel geleneğini sürdürmesi bizi mutlu ediyor. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz." diye konuştular.

Muhabir: Beste Temel