Eskişehirspor’da 13 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde son çıkışı yaparak ‘Eskişehirspor kapanmaz’ sözüyle herkesin yüreğine su serpen AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü yeni yönetimin oluşacağını ifade etmesi şehirde sevinçle karşılandı. Ünlü ile birlikte Bakan Nabi Avcı, Milletvekilleri ve ismi başkanlık için gündeme gelen Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan yeni liste hazırlıklarını Salı gününe kadar tamamlayacağı öğrenildi. 
Taraftarların yaklaşık bir aydır devam eden yeni yönetim kaosunun çözülecek olmasından dolayı mutluluk duydukları ve heyecanla yeni yönetimi beklediği biliniyor. 
Öte yandan son genel kurul olarak görülen Eskişehirspor kongresinin Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılıyor olması da ayrı bir heyecan yaratıyor. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın da adı sıkça yeni stadyumun isim hakkıyla ilgili aylarca gündeme gelmişti. Gündoğan’ın söz konusu genel kurula katılarak bir konuşma yapması ve Eskişehirspor’a gerekli desteğin verilmesi yönünde açıklama yapması bekleniyor. 
Genel kurula kadar heyecanla bekleyen milyonlar mutlu sonla 13 Temmuz Perşembe akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nden coşkulu bir şekilde ayrılmak istiyor. 

 

Editör: Haber Merkezi