Eskişehir Yunus Emre Ocak Başkanı Kazım Aksoy, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş tarafından Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı olarak atandı.

DAVAMIZ HAK DAVASIDIR

İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim töreniyle üç yıldır il başkanlığını yürüten Yasin Yumrukaya, görevi Kazım Aksoy'a devretti. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş, Necip Fazıl Kısakürek ve Mehmet Akif Ersoy'dan yaptığı alıntılarla düsturlarının Allah yolu, vazifelerinin ülkücülük olduğunu vurgulayarak, "Bizim davamız Allah davası, Hak davasıdır. Bizlerin vazifesi ülkücülüktür. Biz hedefimize koşarak ilerliyoruz, devir teslim törenleri sadece yürüyerek dinlenme molasıdır" şeklinde konuştu. 

ÇEVRECİLİK MİLLİYETÇİLİKTİR

Sinan Ateş, vatan için her konuda hizmetin ve çevreciliğin milliyetçilik olduğu anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, "Bizler davamıza bir insanımızı daha nasıl kazandırırız diye mücadele vermeliyiz. Bu kapsamda göreve geldiğimizden bu yana altı ay içersinde Eskişehir ziyaretimiz 90. il dışı ziyaretimiz, iki ayrı yurtdışı ziyareti gerçekleştirdik. 'Çevrecilik milliyetçiliktir' anlayışıyla vatanımızın her şeyiyle, havasıyla, suyuyla, bitkisiyle, toprağıyla, nesli tükenen hayvanlarıyla, yani Türk milliyetçiliğinin ilke alanı olan her şeyle uğraşıyoruz, vakit ayırıyoruz, vazifemiz de budur" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi