2017-2018 sezonuna sıkıntılı bir şekilde giren Eskişehirspor cephesinde işler bir türlü durulmuyor. Sezona geç başlayan ve takımı toplamayı başaran Sinan Özeçoğlu ve ekibinin beklenmedik ani kongre kararı almaları sonrasında şok devam ediyor. 
Ulusal kanalların spor haberlerinde gündemde Eskişehirspor yerini almaya devam ediyor. Bir çok yorumcu Eskişehirspor’un yerinin kesinlikle süper lig olduğu yönünde görüş bildirirken bir çoğu da yılların vermiş olduğu borçlanma nedeniyle kulübün zor günler yaşadığını ifade ediliyorlar. 
Tüm bu gelişmelerin aksine Eskişehirspor’un bu zor günlerini taraftarlarıyla birlikte aşacağına inanılıyor. Şehri ayakta tutan etkenin futbol olduğu yönünde görüş bildirenler Eskişehir’in futbol kenti olduğunu bunu da Eskişehirspor taraftarlarının herkese Eskişehir’e verilen Milli maçlarla kanıtladığını ifade ediyorlar. Yaşanan tüm sorunların aşılabilmesi adına şehrin seçilmişlerinin siyaseti bir kenara bırakarak Eskişehirspor’un içinde bulunduğu bu kötü durumdan nasıl kurtulacağına yönelik birlik-beraberlik sergilemeleri dile getiriliyor. 
Bakalım Eskişehirspor konusunda ortaya atılan bu birlik-beraberlik sağlanacak mı bunu da önümüz günlerde 22 Kasım tarihine kadar tüm şehir görecek. 

 

Editör: Haber Merkezi