Eskişehir’de Tepebaşı Belediyesi, 2024 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisinin Mayıs ayı ödeme işlemlerini yapacak olan vatandaşlar için vezneye ulaşma kolaylığı sağlıyor.

Ünlüce: El ele, kol kola başarıya ulaşacağız Ünlüce: El ele, kol kola başarıya ulaşacağız

Vergilerin Mayıs ayı ödemesi için belediyeye gidemeyecek olan vatandaşlar, mobil vezne tahsilat aracı ile de ödemelerini gerçekleştirebilecek. Mobil vezne aracı, belirlenen gün ve saatlerde; Batıkent, Yaşamkent, Mamure, Yeni Mahalle, Ertuğrulgazi,  Ömerağa, Çamlıca, Mustafa Kemalpaşa, Aşağı Söğütönü, Yukarı Söğütönü, Şirintepe, Yenibağlar, Eskibağlar, Şarhöyük, Esentepe, Tunalı, Fevzi Çakmak, Sazova, Yeşiltepe, İhsaniye-Hacı Ali Bey, Bahçelievler, Işıklar, Sütlüce, Kumlubel, Zincirlikuyu ve Sakintepe Mahallesi’nde hizmet veriyor olacak.

Yetkililer, Tepebaşı Belediyesi hizmet binasında bulunan veznelerin yanı sıra Odunpazarı Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürlüğü içinde bulunan veznelerden de (08.00-16.00 saatleri arasında) vergilerin ödenebildiğini hatırlattı. Ayrıca Tepebaşı Belediyesi vezneleri 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü saat 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. 

Öte yandan “www.tepebasi.bel.tr” internet adresinden “Online İşlemler” menüsüne tıklayarak da ödeme yapılabiliyor.

Muhabir: Bala Kabakcı