İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen program kapsamında, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda bir araya gelen çocuklar, keyifli ve eğitici faaliyetlerle doğayla buluşuyor.

Eskişehir’de asker olma sevincini yaşadılar Eskişehir’de asker olma sevincini yaşadılar

Mart ve Nisan aylarında gerçekleştirilen çalışmalarda izciler, izcilik tekniklerini öğrenmenin yanı sıra geri dönüşümün önemini kavradı, atık kağıtları değerlendirerek kendi kağıtlarını yaptı ve "Geri Dönüşüm Oluşum" sergisini gezerek sanatın geri dönüşümle buluştuğuna tanık oldu.

22 Mart Dünya Su Günü'nde suyun yaşamımızdaki önemini anlatan sunumlar, videolar ve oyunlarla izcilere suyun değerine dair farkındalık kazandırılırken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği çocuk şenliğine katılan izciler hem eğlendi hem de öğrendiklerini pekiştirdi.
Geleceğin iklim kahramanlarını yetiştirmeyi amaçlayan "İklim İzcileri" programına katılmak ve detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (222) 211 40 00 / 3353 numaralı telefondan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile iletişime geçebiliyor.
 

Muhabir: Beste Temel