Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, genç oyuncuların forma şansı bulmasının, takımın geleceğiyle ilgili bir avantaj olduğunu söyledi.

Özer, “Bildiğiniz gibi özellikle son dönemde kadroda oldukça daha sıkıntılı bir sürece girdik. Ancak bu durumu lehimize çevirebildik diye düşünüyorum. Ligin bitimine 2 hafta kaldı. Önceliğimiz oyuncularımızın sağlığı. Genç ancak yetenekli bir kadromuz var. Oyuncularımızın bireysel yeteneklerini maçlarda ve antrenmanlarda takımımızla uyumlu hale getirmeleri için çalışıyoruz” dedi.

İbrahim Halil ve Hasan Ulaş'ın son maçlarda sakatlıkları olduğunu vurgulayan teknik patron Mustafa Özer, “Verilen uzun bir aranın ardından kısa bir dönemde yoğun maç temposunda maalesef kadro genişliği olmayan takımlarda bu sıkıntılar yaşanabiliyor. İbrahim Halil sezonu kapattı diye düşünüyorduk ancak sıkı bir tedavi süreci ve oyuncumuzun azmiyle kısa sürede toparlandı. Onun ve son maçta bir sakatlık yaşayan Bedirhan'ın forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak. Hasan Ulaş ve Muhammet Yahya ise bu maçta da forma giyemeyecekler. Biz kalan maçlarımızı genç oyuncularımıza daha çok forma şansı vererek tamamlayacağız. Eskişehirspor çatısı altında olduğumuz sürece bizim ve oyuncularımızın her zaman tek parolası galibiyettir. Bu şekilde kalan maçlarda da sahada olaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi