Eskişehirspor yönetiminin almış olduğu Olağan Seçimli Genel Kurul kararından sonra gözler yapılacak tarihe çevrildi.

Kadro dağıtılıyor mu?

1 Haziran itibariyle tüm Türkiye’nin normal hayata başlayacağı süreçte Eskişehirspor Kulübü hem Mali Genel Kurul hem de Olağan Seçimli Genel Kurul tarihinin açıklanarak Eylül ayında başlayacak olan Misli.com 2. Ligine kadar yeni yönetimin oluşturacağı isimlerin rahat şekilde kadroyu belirlemesi bekleniyor.

Siyah kırmızılı ekipte sözleşmeleri sona eren çok sayıdaki oyuncu kadrosunun transfer dönemini beklediği biliniyor.

Başkan Mustafa Akgören ve arkadaşlarının yapılacak genel kurula kadar aday olunması durumunda yönetimi devretmek için bekliyor. Yönetimin olası değişiklikte oluşması muhtemel yeni yönetime de destek olacağı duyumları geliyor.

Net borç bekleniyor

Eskişehirspor’un bu sezon mücadele edeceği Misli.com 2. Liginin başlangıcı öncesinde yönetimin genel kurul kararı almasıyla birlikte mevcut Başkan Mustafa Akgören ve ekibinin devam etmeyeceği anlamı taşıyor.

2019 Kasım’ından bu yana görevde olan Akgören ve arkadaşları beklenen desteği sağlayamadı. Eskişehir’in seçilmişleri, atanmışlarından destek bulamayan ve zorlu sürede yaşanan olumsuzluklara rağmen yönetimin puan cezalarını önleyebilmek için ciddi ödemeler yaptıkları biliniyor.

Bu konuda kulübün son mali tablosu da gerçekleşecek Mali Genel Kurul’da ortaya çıkacak. Kulübün borçlarının nereye ulaştığı bilinmezken son verilecek rakamlarla birlikte Eskişehirspor önünü görmüş olacak.

Editör: Haber Merkezi