Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, yarın deplasmanda oynanaca kolan Denizlispor maçı öncesinde Eskişehirli iş adamlarına çağrıda bulunarak otobüs desteğine ihtiyaçları olduğu yönünde çağrıda bulundu.  Diri, “Eskişehirspor’umuzun içinde bulunduğu durumu hepimiz yakında biliyoruz. Biz bu armaya gönül verenler olarak içerde dışarıda karşılık beklemeden takımımızın peşinden koşmaya devam ediyoruz. Ligdeki konumumuzu ve belki de küme düşmeme mücadelesi vereceğimiz Denizli deplasmanına gitmek için yeterli sayıda otobüs bulamadık. Otobüs sıkıntısı yaşamaktayız.
Milyonlar alan oyuncularımızın moralini yüksek tutmak saha da onları motive etmek için askeri ücretle ev geçindirmeye çalışanlar olarak harekete geçtik. Ancak imkanlarımız kısıtlı olduğundan yeterli sayıda otobüs bulamıyoruz. Denizliye 1750 liraya otobüs bulduk. Ancak maddi olarak desteğe ihtiyacımız var. 
 Deplasmana otobüs konusunda yardım eden veya edecek gönüllü büyüklerimizin bizlerle iletişime geçmelerini rica ediyoruz. Bizler şahsımız için bir şey talep etmiyoruz. Eskişehirspor taraftarı deplasman için yardım bekliyor” diye konuştu. 
Editör: Haber Merkezi