Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu dün Sergen Yalçın’ın Erzincan maçı öncesi yaptığı istifa açıklamasının ardından akşam saatlerinde kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

 PLANLARIMIZI YAPTIK

Kulübün büyük sorunlar ile boğuştuğunun altını çizen Özeçoğlu “Ben taraftar için buradayım, onların temsilcisiyim. Ben gerçekleri söylüyorum. Kısa orta ve uzun vadeli planlar yaptık. Kısa vadeli sorunlarımızı 1 hafta 10 gün içinde çözeceğiz. Sergen Yalçın’a da zor günlerde görev aldığı için teşekkür ediyorum” dedi.

ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile sürekli görüştüklerini, kendisinin de kulübe yardımcı olmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Sinan Özeçoğlu; ”Harun başkan bize yardımcı olacaktır. Sorunların çözümüne katkı yapan Harun başkanı Eskişehirspor taraftarı OSB’de karşılayıp omuzlarda Eskişehir’e getirecektir. Ben Sergen hocaya da takımımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Zor dönemde teklifimizi kabul etmişti “ diye konuştu.

TRİBÜNLERDEN  GELDİM

 Özeçoğlu daha sonra şöyle devam etti; “Ben buraya tribünlerden geldim. Bir Eskişehirspor taraftarıyım. Bir zamanlar tribünde maç seyrederken bugün başkanlık koltuğunda oturuyorum. Taraftarın temsilcisiyim. Taraftar için buradayım. Biz kısa, orta ve uzun vadeli planlar yaptık. Kısa vadeli sorunlarımızı bir hafta 10 gün içinde çözeceğiz.”

GERÇEKLERİ SÖYLEYECEĞİM

Başkan Özeçoğlu bazı çevreler tarafından puan silme cezası ve sorunlar ile ilgili dile getirdiği gerçekleri söylemeye devam edeceklerinin altını da çizerek sözlerini şöyle tamamladı; “FİFA’daki dosyalarımızdan dolayı 4 futbolcu için hala 24 puan silinmesi riskimiz devam ediyor. Ben geldiğimde de ifade ettim bundan sonrada gerçekleri söylemeye devam edeceğim.  Hoca konusunu da en kısa sürede çözeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi