Eskişehirspor’un Nijeryalı forvet oyuncusu Ofoedu ortaya koyduğu performansla Eskişehirspor taraftarlarının sevgisini kazandı. Sürati, adam eksiltmesi forvetin her iki kanadında oynayabilmesi, sezgileri ve mücadelesiyle geçtiğimiz yılda Eskişehirspor’un zirve yarışında önemli katkılar yapan Ofoedu bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı.
Geçtiğimiz yıl kaybedilen play-off finalinden sonra gözyaşlarına boğulan ve kulübün içinde bulunduğu tüm olumsuzluklara rağmen herhangi bir takıma gitmemek için adeta direnen, bir başka takımla sözleşme imzalama aşamasında iken Sinan Özeçoğlu yönetiminin işbaşına gelmesinden sonra aldığı çağrıyı karşılıksız bırakmayan Ofoedu yeni sezona da iyi bir başlangıç yaptı.
İstanbulspor maçında teknik direktör Sergen Yalçın tarafından sağ kanatta görevlendirilen Ofoedu fiziksel eksiklerine rağmen sürati, tekniği, savunma arkası4na yaptığı koşularla rakibi yıprattı. Maçın 11’inci dakikasında Erkan, Dorukhan işbirliği ile gelişen atakta golü atmayı başaran Ofoedu taraftarlarında büyük sevgisini kazandı.

 

Editör: Haber Merkezi