Eskişehirspor’da Erkan Zengin dönemi kapandı. Uzun bir dönem Eskişehirspor’a hizmet veren ve takım kaptanlığına kadar uzanan yolculuk sona erdi. Avrupa süper ligde başarılara imza atan Erkan dün Başkan Halil Ünal ile karşılıklı bir görüşme yaparak takım arkadaşları ve personelle vedalaştı. Başkan Halil Ünal’ın bu vedaya olumlu yaklaştığı ve Erkan Zengin’in transfer döneminin kapanmasına günler kala önünü açmak için bu karara vardıklarını dile getirdi. 
Erkan Zengin’in tesislerden hiçbir açıklama yapmadan ayrılmasının ardından teknik direktör Yücel İldiz başta olmak üzere Başkan Vekili Erdal Şahbaz, Sportif Direktör İzzet Erdoğan da konuyla ilgili gazetecilere açıklama yaptı. 
Türkiye’deki kariyerinin çoğunu siyah kırmızılı camiada geçiren Erkan Zengin’in bu şok kararı karşısında sessizlik hakimdi. Şimdi Erkan’ın herhangi bir takıma transfer olup olmayacağı merakla beklenirken olası transferinde yönetimin tecrübeli isim için bonservis görüşmelerine katılması bekleniyor. 
2009-2010 sezonundan 2014-2015 sezonunun devre arasına kadar Es Es forması giyen daha sonra bir buçuk yıl Trabzonspor’da oynayan Erkan daha sonra 2016-2017 sezonunda tekrar Halil Ünal başkanlığında Es Es’e dönüş yapmıştı. 
Editör: Haber Merkezi