DOĞRU STRATEJİ VE DOĞRU ADAY

 Gazeteniz Şehir’e ziyarette bulunan AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Keskin, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktekin, Genel Koordinatör İlker Gökce ile görüştü. Günay yaptığı değerlendirmede, “Yerel seçimleri büyükşehir ve bütün ilçelerde kazanma umudumuz kesinlikle var. Şu anda onun analizlerini yapıyorum ben zaten. 2014 Cumhurbaşkanlığı Referandumundan başlayarak karşılaştırmalı olarak. Yani bizim çıkış trendimiz bulunduğumuz nokta çok çok stratejik bir durumda şu anda. Doğru strateji ve doğru adaylarla inşallah sürece girdiğimiz zaman çok yakın olduğumuz ortaya çıkıyor. Sahadaki problemleri seçim kampanyası boyunca daha iyi gözlemleme fırsatımız oldu. Bazı sorunların çözümü yerel yönetimler ile ilgili” diye konuştu.

ESKİŞEHİR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir'e 16 yılda 21 milyar liranın üzerinde yatırımın geldiğini belirterek, söz konusu yatırımların çeşitlenerek devam edeceğini kaydetti. Eskişehir'in sanayi ve ticaret kapasitesinin yüksek olduğunu ifade eden Günay, şöyle konuştu: "Dış ticaret fazlası veren nadir şehirlerden birisiyiz. Yüksek teknoloji sektörlerindeki paya baktığımızda Türkiye ortalamasının 2,5-3 katı kadarız. Burada bizim büyük bir rekabet avantajımız var. Önümüzdeki dönemde hem sanayi hem de ticaret anlamında Eskişehir'e ek yatırımlar yapılması ve iş dünyasının daha da canlanması için teşviklerden, desteklerden yararlanması en büyük hedefimiz. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi bu işin başında geliyor. Daha da büyüyüp, genişleyerek yeni yatırımları çeken ve üretim ile ihracatın yüksek teknoloji sektörlerindeki yatırımlarla ön plana çıkmasını hedefliyoruz. Yıllardır gündemimizde olan denize ulaşan demiryolu bağlantısı gerçekleşecek. Hem üreticimiz hem ticaret hayatında olanlar hem de iş dünyası için altyapı, destek ve teşvik anlamında yardımcı olmaya devam edeceğiz."

NORMALLEŞME OLACAK

 Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini iki önemli sorun olarak güvenlik politikaları ve ekonominin öne çıktığını da belirten Günay; “ Güvenlikte çok ciddi bir mesafe kat edildi. Ekonomide de gerek 15 Temmuz ve sonrasında yaşananlar gerekse seçim dönemindeki spekülatif hareketler olduğunu gözlemledik. Sorunlarımızı biliyoruz. Seçim öncesinde de, seçim sonrasında da bazı önlemler aldık. Yapısal reformları bu yeni dönemde daha süratli bir şekilde gerçekleştirerek ekonominin de daha iyi bir noktaya gelmesi için çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi