2022-2023 sezonunda hayal kırıklığı yaratan ve yapılan 20 transfere rağmen bir türlü istikrarı yakalamayan Eskişehirspor sezonun son iki maçından 6 puan alıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

6 kez sevindik

Siyah kırmızılı takım bu sezon geride kalan 32 maçlık seride 6 kez galibiyet sevinci yaşabildi. Yapılan teknik adam değişikliklerinin de fayda etmediği camiada kırmızı şimşekler 8 beraberlik ve 18 mağlubiyetle Eskişehir plakasına ulaştığı puan cetvelinde son iki maçtan mutlak ligde kalmak istiyorlarsa 6 puan çıkarmaları şart.

İç sahada yokuz

2022-2023 sezonunda kendi saha ve seyircisi önünde verilen tüm desteklere rağmen bir türlü uzun soluklu sevinç yaşatamadı. ve 18 takımın yer aldığı ligde 11 puanla son sırada yer alan Eskişehirspor herkesi kahrediyor. İç sahada 16 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 11 kez rakiplerine kaybederken rakip fileleri 18 kez havalandırırken kalesinde tam 30 gol gördü.

Rakip Elazığ

Hafta sonunda gerçekleşecek olan genel seçimler nedeniyle TFF tarafından hafta sonu maçları iptal oldu. Siyah kırmızılı takım bu sezon TFF 3. Ligde taraftarı önüne son kez çıkacağı Elazığspor maçını kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Bu maçta galibiyet haricinde gelecek her türlü sonuç Eskişehirspor’un BAL Ligine düşmesine neden olacak.

Tesislerde toplanıyor

3. Lig 1. Grupta 32.hafta mücadelesinde Kütahyaspor’a mağlup olarak ligde kalma umutlarını mucizelere bırakan siyah kırmızılı takım bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir araya gelerek Elazığspor maçı için start verecek. 16 Mayıs Salı günü saat 15.00 da başlayacak maçın hazırlıklarına maç saatine kadar devam edecek olan Eskişehirspor mucize peşinde olacak. 

KAYNAK: Spor Servisi

Editör: Şehir Gazetesi