TFF 1. Liginde transfer yasağı olan iki takımın mücadelesinde Eskişehirspor Başkent temsilcisi Ankaraspor’a 1-0 mağlup oldu.

Siyah kırmızılı takım maçta ilk pozisyonu buldu. Oyunun daha 58.saniyesinde sol kanattan gelişen hızlı atakta topla buluşan Talha Erdoğan’ın vuruşu üst direkten auta çıktı.

9.dakikada kazanılan serbest vuruşta Talha, sağdaki İbrahim Halil’e güzel topu çıkardı bu oyuncunun ortasında Furkan Balaban topu kafayla çevirdi defans uzaklaştırdı.

Ankaraspor atağında dakikalar 28’i gösterirken Barış uzaktan sert ve düzgün bir vuruş yaptı kaleci Melih soluna giden topa uzanarak gole izin vermedi.

İkinci yarıda ilk pozisyon yine Es Es’ten geldi. 48.dakika içinde Sunday Alimi önündeki topa sert vurdu kaleciden dönen topu Talha tamamladı gol pozisyonu kaçtı.

59.dakikada ev sahibi takım golü buldu. Kazanılan korner atışında Anıl ortaladı kale önünde Onur ve Bedirhan arasından topa iyi yükselen Erden topu ağlara gönderdi 1-0

Bu golden sonra Ankaraspor üst üste ataklar geliştirdi ancak kalesinde gollere geçit vermeyen Melih Ağa dün akşamki maçta farkı önledi.

Editör: Haber Merkezi