30-35 gol attılar

Ofansif anlamda çok fazla alternatif olmadığını belirten Çapa, “Rakibin bu sezon oynadığı karşılaşmaları analiz ettiğinizde şunu görüyorsunuz; son 13 haftadır mağlup olmamış bir takım, 10 galibiyet 3 beraberlik. Ligin 4-5 tane bu ligin iyi oyuncularından olan özellikle forvet hattında iyi oyunculara sahipler. Şampiyonluğa giden ve hedefi olan takımların en önemli değerleri sağ açıktır, forvettir, 10 numaradır size lig içerisinde 30-35 gol atarsa o zaman hedefe gidebilirsiniz.

 

Doğru karar verdik

Sissoko genelde içeriye daha çok giren, Emre’nin ve Marko’nun aynı bölgeye çok fazla koşması, saha içerisinde ki organizasyonda sıkıntı vardı. Ondan dolayı Kıvanç’ı orta sahaya alıp, Marko’yu sola, Jesse’yi sağa alıp en azından iki kanadı da daha doğru bir şekilde kullanalım diye düşündük.

 

Herkesin bir ailesi var

Kulüp Başkanı Kaan Ay ise Eskişehirspor ve Denizlispor arasındaki gerginlikle ilgili olarak aynı topraklarda yaşayan insanların birbirine düşmanca davranmasının yanlış olduğunu belirterek, "Ben her zaman şunu söylerim; Türkiye’de aynı topraklarda yaşayan insanların birbirine düşmanca hareket etmesi doğru bir şey değil, doğruda bulmuyorum. Sağ olsun Denizli başkanı bizi aradı, kendisiyle görüştük, çok değerli bir insan. Biz de elimizden geleni yaptık. Çok olay çıkacak bir durum olmadı. Bu da sevindirici. Futbolda böyle şeylerin olmasını çok ilkel buluyorum ben. Doğru değil. İnşallah futbolda böyle şeyler olmaz. Kimsenin burnu bile kanamasın. Renkler önemli takımlar ama herkesin bir ailesi olduğunu, annesi, babası, çoluğu, çocuğu olduğunu unutmamak lazım" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi