Ve Eskişehirspor açısından sezonun tamamlanmasına 4 haftalık seri kala zor müsabakalar kendilerini bekliyor. Sezon başından bu yana bir türlü istikrarlı tablo oluşturamayan Eskişehirsporlu futbolcular yeni teknik kadro ile son 4 maçta halen ortada var olan 12 puanın peşine düşmüş durumda. Teknik direktör Yılmaz Vural ve ekibi şimdi zoru başarıp Eskişehirspor’u ligde tutmanın hesaplarını yapıyorlar. Rakiplerin ne yapacağından daha çok kendilerinin ne yapacağı yönünde çalışmalar yapan ve sürekli futbolcularla istişare halinde bulunan Teknik Direktör Yılmaz Vural, eldeki mevcut kadroyu en iyi şekilde kullanıp sezon sonunda takımını ligde tutarak mutlu şekilde Eskişehir’den ayrılma peşinde. Futbolcuların tümü kalan maçlarda üç puan hesabı yaparken öncelikli olarak Pazar günü oynanacak olan Samsunspor maçını kazanıp sıradaki maçlara konsantre olmaya çaba harcıyor. 
Bu sezonun ilk yarısında Samsun’da oynanan maçı farklı skorla 4-0 kazanmasını bilen siyah kırmızılı oyuncular bu kez yine galip gelerek hem rakibini puan olarak yakalamak hem de kümede kalma yolunda ciddi bir adım atmak istiyor. 
Özellikle kendi evinde oynayacağı maçlarda sürpriz kayıp yaşamak istemeyen siyah kırmızılılar bunun bilinciyle sahaya çıkıp rakibini yenmek arzusunda. 
Editör: Haber Merkezi