HAZIRLIKLARA DEVAM
PTT 1. Lig’de şampiyonluk parolasıyla yaz boyunca hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor’da hazırlık çalışmalarının son düzlüğüne girildi. Pazar günü 19.30’da lasmanda oynanacak Giresunspor maçının hazırlıkları Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde yapılan antrenman ile başladı. 
ÇAPA DERS VERİYOR
Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma çalışmaları ve düz koşular ile başlayıp taktik çalışmaları ile sona erdi. Antrenmanda oyuncuların neşeli tavırları dikkat çekti. Antrenmanda futbolcularını uyaran Çapa maç taktiği üzerinde de çalışma yaptı.
ENDİŞELER BİTMEDİ
Bu arada Giresun maçına lisansların çıkarılması için gereken 15 milyon TL için Başkan Halil Ünal ve yönetiminin çalışmaları da sürüyor. Görüşmelerden halen net bir sonuç çıkmazken eski borçlar nedeniyle ortaya çıkan durum camiayı da endişe içinde bıraktı.
BU SES DUYULSUN
Eskişehirspor’da günlerdir lisans çıkaramama tehlikesine dikkat çeken yönetimin feryadının duyulmaması taraftarları da isyan ettiriyor. Taraftarlar, “Kentin önde gelen isimleri çözüm bulmalı. Yapılan transferler maça çıkamazsa ne olacak?” diye sordu.
Editör: Haber Merkezi