Eskişehir Servis Araçları İşletmeciler Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü servisçilerin talep ve sorunlarını dinledi.

Salgın önlemleri kapsamında yolcu taşıma kapasitelerinin yarı yarıya düşürülmesi, yüz yüze eğitime ara verilmesinin yanı sıra devam eden ekonomik krizin servisçileri iş yapamaz hale getirdiğini belirten Çakırözer ve Süllü yüz yüze eğitimin başlamasının da kısa sürede servisçilerin yaralarını sarmayacağını belirterek bir sonraki eğitim yılına hazırlık yapmak için esnafın kredi ertelemesi talep ettiğini söyledi.

“Yaklaşık 10 aydır iş yapamayan ve borcu borçla döndürmeye çalışan servisçilerimiz için acil nakit desteği sağlanmalı.” diyen CHP Eskişehir Milletvekilleri“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da servisçiler için önerdiği vergi ve sigorta primleriyle kredilerin faizsiz ertelenmesi çağrısını bir kez daha yapıyoruz. Tüm esnaflarımızla olduğu gibi servisçilerimizin de sorunlarının çözümü için yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi