Ve Eskişehirspor’da umutlar artıyor. Siyah kırmızılı ekibimizde transfer tahtasının açılabilmesi için gerekli imzaların toplanmasına öncülük edenlerin her gün bir müjdeyle taraftarların yüreğine su serpiyor.

İcra Kurulu Üyesi Murat Diri, transfer yasağının kalkması için önlerinde bekleyen sadece 8 dosyanın kaldığını bunun için yeni yönetimin oluşarak bu sorunu ortadan kaldıracağına inandığını söyledi.

Önceki gece geç saatlerde İcra Kurulu üyeleri Mehmet Şimşek ile Murat Diri bu müjdeli haberleri birlikte spor kamuoyuna duyurdu.

Diri, “71 dosyadan 8 dosyaya kaldık. Biz bu kadar emek verip imza toplayacağız. Oyuncularla tek tek görüşeceğiz. Sonra da gelin kulübü alın diye bakacağız. Öyle mi?Boş hayaller kurmayın.  İmzaların toplanmasında en büyük pay sahibi olan Fuat Çapa hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Benim diyen Eskişehirsporludan daha çok emek harcıyor. İyi ki varsın hocam. Az bir imza kaldı. Artık şehrin ayaklanması gerekir. Bu kadar yaklaşmışken olmazsa bu şehrin ayıbıdır”diye konuştu.

Mehmet Şimşek ise “Bundan sonra hiç bir şey gizli kapalı olmayacak. Bu takımla kahrolan herkesin her şeyi bilmeye hakkı vardır. Eskişehirspor da kim başkan olacak kim yönetici olacak umurumda değil. Bitiremezsek gelen yönetimler temizler. Transfer yasağının kalkması için 8 imza kalmıştır. Bu da umutların arttırmıştır” dedi.

Editör: Haber Merkezi