Eskişehirspor cephesinde gözler 6 Haziran’a çevrildi. Siyah kırmızılı kulüpte gerçekleşecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulun ilk toplantıda yapılabilmesi için tahmini olarak en az 350 delegenin hazırlanan haziruna imza atması bekleniyor.

Genel kurulun mutlaka zaman kaybedilmeden ilk toplantıda yapılmasından yana olan Eskişehirspor gönüllüleri de seferberlik çağrısında bulunuyorlar.

Eskişehirspor’un içinde bulunduğu durumdan en az zararla çıkılabilmesi adına mutlaka kongrenin ilk toplantıda yapılmasını sağlamak adına delegelerin üzerine büyük görev düşüyor. Şuana kadar tahmini olarak kulüpte yaklaşık 700 delegenin olduğu düşünülürken ilk toplantıda salt çoğunluğun sağlanabilmesi adına 350-360 delegenin yeterli olması gündemde.

Yönetimin kongre ile ilgili olarak resmi siteden hazirun listesini bugün yarın yayınlaması beklenirken zaman kaybı her geçen gün Eskişehirspor’un lehine olacağından dolayı tüm şehirde seferberlik ilan edilmeli.

Bunun içinde delegelere büyük görev düşüyor. 6 Haziran da saat 15:00 da Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Olağanüstü Seçimli Genel kurulda güçlü bir yönetimin çıkması herkesin beklentisi.

Şayet 6 Haziran’da ilk genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa toplantı 13 Haziran Çarşamba gününe kalacak.

Editör: Haber Merkezi