CHP Milletvekili Utku Çakırözer, ikamet ettiği Deliklitaş Mahallesi Muhtarlığı’na giderek seçmen listelerini kontrol etti, yurttaşlara seçmen listelerini mutlaka kontrol etmeleri çağrısında bulundu.

 LİSTELER ASKIYA ÇIKTI

31 Mart yerel seçimlerinin ülkenin geleceği için önemli olduğuna vurgu yapan Çakırözer, “Demokrasimiz ve geleceğimiz için oylarımıza sahip çıkmalı ve sandıklara gitmeliyiz.  17 Ocak son gün. Yurttaşlarımız 31 Mart’ta oylarını nerede kullanacaklarsa kayıtlarını oraya aldırmalılar” dedi. CHP’li Çakırözer31 Mart’ta sandıklarda oy kullanacak seçmenlerin seçmen listelerinin askıya çıktığını belirterek, yurttaşlara bağlı bulundukları muhtarlıklara giderek hem kendilerinin hem de komşularının kayıtlarını kontrol etmeleri çağrısında bulundu.

17 OCAK SON GÜN

31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için önemli seçimlerden biri olduğunu vurgulayan Çakırözer, ikamet ettiği Deliklitaş Mahallesi Muhtarlığına giderek seçmen listelerini kontrol etti. Çakırözer, “Seçmen listeleri askıya çıktı ve 17 Ocak Perşembe gününe kadar askıda kalacak. Yurttaşlarımız bu tarihe kadar bağlı bulundukları muhtarlıklara giderek veya internet üzerinden hem kendisinin hem de komşularının kayıtlarını kontrol etmeli. Yurttaşlarımız 31 Mart’ta nerede oy kullanacaklarsa kayıtlarını oraya aldırmalılar. Seçmen iradesinin sandığa doğru yansıması için; tüm yurttaşlarımızı, seçmen listelerini kontrol ederek tespit ettikleri eksiklikleri bağlı bulundukları ilçe nüfus müdürlüklerine bildirmeye çağırıyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi