Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri bir açıklama yaparak takım içinde yaşananları eleştirdi. Kendi oyuncularımıza yönelik daha çok şans verilmesini beklediklerinin altını çizen Diri, “Hafta sonu Adana Demirspor ile oynanan maçta elimizdeki 3 puan fırsatını bir yanlış hamle ile kaçırdık” dedi. 
Andaç ısrarı neden?
Diri yaptığı açıklamada, “Orta sahamızın düşmeye başladığı anlarda Bedirhan’ı oyundan alıp, orta saha oyuncumuz Dorukhan’ı sağ beke çekmek nasıl bir hamleydi hakikaten anlayamadık. Bir de bu değişiklik senelerdir kendini toparlayamayan Andaç’ı oyuna almak için yapılınca gördüğümüz bu hatayı dillendirmeden edemedik. Yüreği Eskişehirspor sevdasıyla çarpan bir sürü kardeşimiz kulübede ya da alt yapıda kadro beklerken sahada gezen futbolcuları görmek bizleri derinden üzüyor. Yücel Hoca gibi olgun bir insanın eleştirimizi anlayışla karşılayacağından eminiz” diye konuştu.
Erkan problemi
 çözülsün
Halen kulübün üzerinde kambur gibi duran Erkan Zengin olayının biran evvel çözülmesi gerektiğini de belirten Diri, şunları söyledi: “Bunların haricinde Erkan Zengin ile ilgili olumlu ya da olumsuz kulübün bir girişiminin olmayışı da insanların kafasını kurcalıyor. Bu oyuncudan ya faydalanın ya da gönderin artık. Erkan’ın bu şekilde durması camia içinde ayrılıklara sebebiyet oluyor. Ya oturup konuşulsun anlaşılsın Yada emekleri için teşekkür edilip yollar ayrılsın. Bütün şehir Erkan Zengin yüzünden Kulübümüzün 7 Milyon zarara uğradığını konuşuyor. Bu konuda kamuoyunu aydınlatılmalıdır”
Editör: Haber Merkezi