Eskişehirspor Başkanı Osman Taş ile Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya Kanal 26 programında önemli açıklamalarda bulundu.

Birlik beraberlik istiyoruz

Başkan Osman Taş; “Herkesten birlik beraberlik istiyoruz. Çözüm üretmek istiyoruz. Biz bir markayız bir dilenci değiliz. Her desteğe açığız. Kimse kapı kapı dolaşıp para dilenmeyecek. Biz projeler ortaya koyacağız. Eskişehir halkından ricam, insanlara ön yargılı yaklaşmayın. Beni tanımıyorsunuz biliyorum. Bilmeden de yorum yapmayın. İnsanları kötüleyerek bir yere varamazsınız” dedi.

U13’den başlayacağız

Başkan Osman Taş, Altyapının önemine dikkat çektiği açıklamalarında şu görüşlere yer verdi:  “Alt yapı bizim için çok önemli. İlk projemiz Almanya’da Eskişehirspor’u kurmak. U13’den başlayıp hem Almanya’da hem de Türkiye’de Eskişehirspor’un adını duyuracağız. Alt yapıya yabancı hoca da getireceğiz. Eski Alman milli futbolcu David Odonkor, alt yapının başına gelecek.  İyi bir marka kendisinin katkısı büyük olacak. Alt yapıda Serdal Eroy hocamız bizi kırmadı. Görevi kabul etti. onun desteğiyle güçlü bir altyapıyı oluşturacağız.”

Yatırımcılar gelecek

Eskişehirspor’u tanıtabilmek için ciddi projelere imza atmak istediklerini ifade eden Başkan Osman Taş, projelerle çalışacaklarını belirterek, “Önümüzdeki hafta içinde Çin ve Rusya’dan yatırımcılar Eskişehir’e gelecek. Onlarla görüşme yapacağız. Eskişehirspor’a ne gibi katkı sağlayabiliriz bunları masaya yatıracağız” dedi.

İmzayı atmış

Fıratcan Üzüm’ün takımda kalıp kalmayacağı yönünde gelen sorulara cevap veren Başkan Taş, “Bizden önce bu oyuncu bir takıma imza atmış. Kendisi ile önümüz sezonda birliktelik söz konusu değil. Fıratcan olmadan kadromuzla devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi