CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Milletvekili adayı Sibel Yeşildal ve parti üyeleri 24 Haziran seçimleri öncesinde partisinin projelerini anlatmaya devam ediyor. Üniversite Caddesi ve Aytaç Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden CHP heyeti, çalışan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi, sıkıntı ve talepleri dinledi.

ASGARİ ÜCRET 2 BİN 200 LİRA

CHP iktidarında asgari ücreti 2 bin 200 lira yapacaklarını dile getiren CHP’li Çakırözer, “Bizler haksızlığa, adaletsizliğe, yoksulluğa tek adam yönetimine son vermek için geliyoruz. Üniversite öğrencilerimiz eğitimlerini geçim sıkıntısı çekmeden, rahat bir şekilde tamamlayabilsin diye geliyoruz. CHP iktidarında yurt sorununu çözeceğiz. Üniversite öğrencilerimizin kiralarını, elektrik ve su faturalarını paylaşacağız. Aylık masraflarının 400TL’sini biz ödeyeceğiz” dedi.

GENÇLERİMİZE İŞ VE GELECEK GÜVENCESİ

Gençliğe iş ve gelecek güvencesi vereceklerinin altını çizen Çakırözer, partisinin gençlere ilişkin projelerine değinerek, “ ‘Gençlik Garantisi’ programımız kapsamında istihdam, ücretli staj, eğitime devam ya da işsizlik desteği seçeneklerini sunacağız. Üniversiteden yeni mezun olmuş, iş arayan gençlere İŞKUR’a kayıtlı olmaları halinde 750 TL işsizlik desteği vereceğiz. Türkiye’mizi huzur dolu, barış dolu günlere hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi