2017-2018 Sezonunun tamamlanmasına iki haftalık süre kalırken Eskişehirspor’da tek düşünce Boluspor ve Adana maçlarını galibiyetlerle tamamlayıp ligi en iyi noktada bitirmek tek hedef. 
Siyah kırmızılı ekipte yapılan teknik adam değişikliğinin ardından son üç maçta alınan üst üste iki galibiyet takımın havasını değiştirdi. Samsunspor ve Denizlispor’a haftalar sonra iki puan fark yaparak hem rahat bir nefes alan hem de taraftarlarının gücüyle Cumartesi günü oynayacakları Boluspor maçına odaklanan Şimşeklerde yüzler gülmeye başladı. 
Teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde çalışmalarına devam eden siyah kırmızılı futbolcularda özellikle iç sahada taraftarların karşısına bu sezon son kez çıkacak olmanın farkıyla üç puan alarak kendilerine zor günlerde hep destek olanlara galibiyetle veda etmek arzusundalar.  Zor şartlarda ligi tamamlayıp ligde kalacaklarına inanan teknik ekipte oyuncularını Boluspor maçına hazır hale getiriyorlar. Özellikle teknik patron Yılmaz Vural tüm oyuncularıyla kurduğu olumlu izlenimler takımda herkesin yüzüne yansımış durumda. 
Editör: Haber Merkezi