Eskişehirspor yönetiminin kulübün borçlarına yönelik hayata geçecek olan önemli projelerle ilgili görüşmelerini sürdürüyor.

Kulübe ciddi kaynak sağlanması adına atılacak adımlarla ‘Fidan Kampanyası’ ile ‘Token’ projelerinin imza aşamasına geldiği ve bu ay sonuna kadar yapılacak görüşmelerle ilgili olarak sadece imzaların atılması bekleniyor.

Kulüp Başkanı Mustafa Akgören ve yönetim kurulu üyeleri tarafından şehre duyurulan projelerde bir olumsuzluğun söz konusu olmadığı öğrenildi.

İlk proje olarak gündeme gelen ‘Fidan Kampanyası’nda hem Eskişehirspor, hem de Orman Bölge Müdürlüğü ciddi bir kaynak elde etmenin eşiğinde.

Eskişehirspor taraftarlarından gelen öneriyle ‘Fidan Kampanyası’ için Başkan Mustafa Akgören, “Tarım ve Orman Bakanlığı ile son görüşmeleri yapıyoruz. Bir fidan 20 liradan satışa çıkacak. Söz konusu rakamın 10 TL’si Eskişehirspor’a, 10 TL’si Orman Bölge Müdürlüğü’ne gidecek. İmzaların atılmasını bekliyoruz” diye geçen haftalarda açıklama yapmıştı.

Öte yandan sanal para olarak bilinen ‘Taraftar Token Projesi’nde de sona gelindiği ve görüşmelerin olumlu sonuçlandığı bilgisine ulaşıldı. Bitci Teknoloji önceki gün Basketbol Milli Takımı’yla anlaşmaya varılmış ve ilk imzalar atılmıştı.

Eskişehirspor için ciddi kaynak olarak görülen Es Es Token’in hayata geçmesi için yapılan projenin tamamlandığı ve yine aynı şekilde ‘Fidan Kampanyası’ gibi sadece resmi imzaların atılmasına kaldığı öğrenildi.

Bitci Teknoloji yetkililerinin önümüz günlerde Eskişehir’e gelerek resmi anlaşma için Eskişehirspor tesislerinde imzaların atılacağı bilgisi geldi.

Editör: Haber Merkezi